Qui som?

Sergru, el servei de grua a Andorra per a vehicles pesants

Andorra, i el Pirineu en general, és una zona amb unes condicions climatològiques sovint adverses. A Sergru sabem que tenir una pana quan està nevant, amb temperatures de sota zero o en una carretera estreta pot ser perillós. Per aquest motiu, retirem el vehicle amb celeritat, sense fer-lo malbé, i el portem al taller perquè el nostre equip de professionals en facin un diagnosi en profunditat, analitzin les causes i solucionin el problema.

Oferim un servei integral

Autocaristes, transportistes i conductors de vehicles industrials podeu estar tranquils; a Sergru portem a terme un servei integral. Des de l'assistència i reparació en carretera a la retirada del vehicle en cas que sigui necessari, passant pel diagnosi, repatriament i xòfers de substitució, entre altres serveis. 

Sergru és el principal taller a Andorra que ofereix un servei de grua integral per a vehicles industrials i de gran tonatge.
Disposem d’un equip de professionals especialitzats en l’assistència en carretera, equipats amb tots aquells elements necessaris per ajudar-vos quan més ho necessiteu.

Sergru està format per un equip tècnic i humà
 que permet situar l’empresa com a referent principal, dins d’Andorra i part del Pirineu, pel que fa al servei de grua i assistència en carretera de vehicles industrials i de gran tonatge. 

Us convidem a visitar la nostra web i a descobrir tots els serveis que us podem oferir.